Legger opp etter NM i Birkeland

Etter to trøblete sesonger, har jeg bestemt meg at NM på hjemmebane er mitt siste aktive ritt. Jeg er mentalt klar på å avslutte og kroppen min er ikke helt der den var en gang og jeg velger å gi meg mens jeg fortsatt har stor glede av sykkel og trening.

Nå ser jeg frem til mange turer med kjæreste, venner og famile:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå er det en ny epoke i mitt liv med ny jobb som 70% som senterleder på Atletica idrettens treningssenter www.atletica.no,  trener i TcTrening www.tctrening.no   og i tillegg trener jeg fremtidige unge jenter og gutter på sykkel, som jeg gleder meg til å følge videre.

Jeg er veldig fornøyd med hva jeg har prestert på de 12 årene jeg har vært aktiv og ser at jeg kunne nok ikke blitt noe bedre med mine rammer og jeg har nok nådd min topp. jeg gleder meg stort til å bli mosjonist:)

takk til alle sponsorer, Toyota Fuji Team  og takk til familie, venner og kjæresten min Ole Michael som har holdt ut og støttet meg.

sykkelhilsen Linda

 

This entry was posted in Konkurranser, Nyheter, Toyota Fuji Team, Trening, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>