Blir ikke så mange ritt og mye reising som planlagt i år.

Etter første NC i maraton, brukte jeg nesten 3 uker på å hente meg inn igjen og det er nok et tegn på at restitusjonen er ikke helt som den var før jeg gikk på et ”smell” i fjor. Derfor har jeg valgt og ikke å sykle så mange ritt i år og satser alt til NM i Birkeland og Birkebeinerrittet.  Jeg sykler noen småritt her lokalt som er på 60 min til 2timer lange og får trent en del.

 

 

 

Jeg har også fått meg ny jobb som jeg ikke kunne si nei til, så nå starter det en ny epoke i livet mitt. Derfor har jeg også bestemt at dette er siste året som aktiv og kommer til å bli en aktiv mosjonist fremover. Jeg er rett og slett ikke sugen nok til å ta opp kampen og all reisingen som også hører med. Det er også et liv uten syklingen og selv om jeg stopper med å sykle, vil jeg alltid trene og kose meg på de to hjulene.

 

I helga syklet jeg faktisk et ritt som heter Gylland rundt som er et ritt som Flekkefjord Sk arrangerer, var utrolig moro ritt, teknisk og hardt. Jeg hadde ikke så stor konkurranse på jentesiden, men  en seier er enn seier. Hadde som mål og bli topp 10 i herreklassen, men det holdt til en 17.plass. Jeg koste meg veldig i de tekniske partiene, men merker jeg har mer å gå på oppover og på flatene. Har lissom mistet spruten. Uansett, viktigste er at jeg koste meg!!!

 

 

 

 

 

 

Nå har jeg ikke noen planer om å sykle ritt før 30.juni som er et veldig teknisk ritt som heter Skagerakrittet og er start rett utenfor huset mitt.

Vil også takke laget Toyota Fuji Team for støtte og forståelse.

 

Er mye jeg får tid til når jeg ikke reiser på ritt, her kan dere lese om turen til min samboer og jeg i Pinsa  http://blogg.villmarkskarene.net/#home

Ønsker alle syklister en god sesong videre.

Linda

 

 

 

This entry was posted in Konkurranser, Nyheter, Toyota Fuji Team, Trening. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>