I gang med NC Maraton.

I gang med NC Maraton

Etter ”smellet” jeg gikk på i fjor med overtrening og mangel på hvile er det godt å være i gang igjen, men det er veldig tøft psykisk når man ser man ikke er med i toppen lengre.

Dagen startet med snø i lufta og jeg måtte kikke mange ganger på kalenderen for å se om det virkelig var 5.mai, men jeg tenkte aldri tanken på og ikke å starte. Drittvær stopper aldri megJ

Jeg startet veldig passivt og lot bare jentene sykle i fra meg og det var ikke mange positive tanker i hodet mitt på første runden, men så begynte jeg å tenke på oppgaver og at eneste målet var å fullføre og det skulle være min egen seier og så får andre bare syntes jeg sykler litt tregt akkurat nå. Med mange oppmuntrende ord fra kjæresten min ved langesonen fullførte jeg mitt første NC ritt siden mai i fjor og var et hav langt Borghild, men kjempefornøyd at jeg fullførte uten vonde knær og rygg.

 

Jeg har veldig troen på at jeg kommer til å kjøre meg i form i løpet av sesongen og det store målet er NM på hjemmebane og ritt i august. Jeg hentet meg fort inn igjen etter lørdag og er nå klar for en treningsuke og lokalt landeveisritt til søndag. Neste NC Maraton blir Montebellorittet, satser på at jeg sykler noe fortere. Montebellorittet er en av mine favoritt løyper, det er hardt, teknisk og krevende løype.

 

Når man ikke presterer så bra selv er det moro at andre på laget mitt Team Toyota Fuji kjører bra og kan glede seg over andres presentasjoner. Veldig bra jobbet gutter!!

Sykkelhilsen Linda

This entry was posted in Konkurranser, Nyheter, Toyota Fuji Team, Trening. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>